Honlapunkon mi is használunk Internetes sütiket látogatóink optimális kiszolgálása érdekében. Hogy ön is használni tudja a honlapot, kérjük fogadja el a sütik használatát!

KRACHT Hidraulik Kft. Magyarország |1139 Budapest | Fáy utca 6. Adószám: 10760200-2-41

Hidrodinamikus, precíz mennyiség- és átfolyásmérés, ahol a kapott jeleket a felhasználó igényeinek megfelelően dolgozzuk fel az egyszerű helyi kiértékelő egységtől az intelligens mikrokontroller megoldásig.

A pontosság alapja a KRACHT átfolyásmérő, melyet mérnökeink több évtizedes tapasztalatata emel a precizitás csúcsára. A kifinomult fogazási geometria a felhasználóspecifikus csapágyazással karöltve abszolút sokoldalúvá teszi átfolyásmérőinket. A fogaskerekes átfolyásmérő felhasználási köre rendkívül széles: egészen a hagyományos hidraulika olajtól a nyomdafestékig, a hajtóműzsírtól a vízbázisú lakkokig terjed. A KRACHT Elektronika felel az átfolyásmérőkről érkező jelek feldolgozásáért és gondoskodik arról, hogy a folyamatokat tökéletesen lehessen felügyelni, szabályozni és vezérelni. Felhasználási példa: adagolástechnika, méréstechnika, ill. folyamatvezérelt keverési feladatok.

© 2019 KRACHT Hidraulik Kft. Minden jog fenntartva.
Készítette és üzemelteti a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett HELIX3 alkalmazásával.